Prazniki so pred vrati...

... zato v Piškotnici sekljamo, mešamo, pečemo, pakiramo. Vabljeni po darilca, vaše najljubše potice in piškote ali samo na pokušino in klepet.

 

Velikonočne posebnosti

V velikonočnem času, ko nas obdajajo oljčne vejice, pirhi, potica in druge dobrote, je Piškotnica bogatejša še za eno vrsto piškotov: mandljeve piškote v obliki dolgouhih zajcev, jajčk, pomladnih rožic... Pakirani so v prikupnih steklenih kozarčkih, ki so primerni tudi za obdarovanje. 

 

Naj bo Miklavž, Božiček ali Dedek mraz...

.... za sladkanje in obdarovanje zdaj je pravi čas!

V naši prodajalnici se bohotijo različne vrste medenjakov, bogato polnjene potice in druge decembrske dobrote. Vabljeni!

 


 

 

Praznična ponudba za razvajanje v decembru

Bliža se čas številnih obdarovanj in druženj. Čas, ko si utrgamo nekaj trenutkov zase, za svoje bližnje, prijatelje, poslovne partnerje, znance – za ljudi, ki jih imamo radi in jih spoštujemo, za ljudi, ki cenijo dobre in izbrane stvari. 
 
 
Za vas in vaše obdarovance smo pripravili prav poseben nabor piškotov iz povsem naravnih sestavin, ki so ročno izdelani in pakirani v ličnih darilnih škatlicah. Izbirate lahko med naslednjimi kombinacijami:
Vonj Božiča
piškoti z javorjevim sirupom in mandlji, medenjaki in piškoti z ingverjem
Moč oreščkov
piškoti s pinjolami, lešnikovi polžki in piškoti z orehi
Pridih narave
piškoti z makom, piškoti z datlji, piškoti z janežem
Čokoladni tris
piškoti s čokolado in kakavom, piškoti s kavo in čokoladni lešnikovi hlebčki
Zimska pravljica
tri vrste medenjakov

 

Poletna vinska razvajanja 2013

Piškotnica se je dne 22. junija 2013 udeležila dogodka Ljubljanska vinska pot - Poletna vinska razvajanja.
Na naši stojnici, postavljeni na Stritarjevi ulici, ste lahko okušali prav za to priložnost pripravljene piškote, katerih okus smo obogatili z žlahtno kapljico.
Veseli smo bili srečanja z vami in upamo, da niste uživali samo ob vinih iz slovenskih vinorodnih dežel, temveč tudi ob nam ljubih piškotih in drugih kulinaričnih dobrotah!

 

 

 

 

 


Stran 1 od 2